THE BEST SIDE OF راهکار آنفولانزا

The best Side of راهکار آنفولانزا

The best Side of راهکار آنفولانزا

Blog Article

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروس‌­های مرده این بیماری است. این ویروس‌ها آن‌قدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسن‌ها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.

در نتیجه اگر بعدها با ویروس آنفلوآنزا تماس پیدا کنید، به این بیماری مبتلا نمی‌شوید یا علائم خفیف آن را تجربه می‌کنید.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایع­‌ترین سویه‌های ویروس استفاده می­‌کنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویه‌ها آنتی‌بادی ترشح می‌کند تا از شما در برابر ویروس محافظت ‌کنند.

آنفلوآنزا در چه فصولی شایع‌تر است؟ در هر زمانی از سال می‌توانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.

دوره کمون آنفلوآنزا چقدر است؟ دوره کمون این بیماری تقریبا یک تا چهار روز است. ممکن است در دوره کمون هیچ علامتی نداشته باشید، اما باید بدانید که از یک روز قبل از ظهور علائم می‌توانید بیماری واکسن آنفولانزا برای کودکان را به دیگران منتقل کنید.

دکتر حمید سلطان علیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در سطح جامعه هستیم.

در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید می‌­توانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.

نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک می‌کند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارت‌اند از:

 مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامه‌ی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتی‌که به عفونت شدید آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.

Report this page